Monday, February 9, 2009

Uju berendam dalam besen.

Biasanye memang hari ahad me cayang akan mandikan cicits. Aku memang tak reti nak mandikan cicits tu. Huhuhu. Takat lapkan bulus dia sampai kering jer lepas mandi. Tu pun kengkadang calar balar tangan.

Lepas tengok clip kat bawah ni me cayang pun try le rendamkan cicits dalam besen. Kot ada bath tub kat umah sah2 memang dah kena campak dalam tu.


Jadinyer tengok la gegambar kat bawah ni untuk result Uju direndam dalam besen. Seem like she like it. (^^)

Uju diletakkan pelan2 dalam besen.. Besen pun dah cam bath tub jer pada dia..

Tengok muka pun cam tak ngeri sangat pun bila kena rendam tu. Good girl..

Cam selesa jer dia berpaut kat tepi besen iteww..

Alamak.. banyaknyer bulu Uju gugur.. nak kena mandi selalu ni..

3 comments:

syah shah said...

aku besenye kalo mandikan kucing gune air suam-suam gitu... dia tak menggelupur sangat... kalo pakai air sejuk memang menggelupur bagai nak rak... kui kui kui kui

uYa said...

mmg pun gitu.. kot tak kucing aku tu tak de naknyer berendam dalam besen tu.. awal² dah melompat sampai syiling... ko pun ada kucing syah? penah ke wat entry??

syah shah said...

dulu-dulu adalaa... sekarang takde dah... malas nak bela sebab susah nak commit... kang nak balik kampung ke, pi jenjalan ke, sian kekucing tuh sape nak kasik makan ape sume... huhu~~ Lagipon laki aku tak kasi sebab aku ade elergik ngan bulu kucing...