Tuesday, October 21, 2014

Poster promo untuk “Gangnam 1970″ sudah timbul!!
Sebuah filem gangster yang berlatarbelakangkan pada tahun 1970-an, "Gangnam 1970" mengeluarkan poster promosi rasmi watak utama utamanya, Kim Rae Won dan Lee Minho untuk tatapan umum. 

"Gangnam 1970", juga terkenal dengan judul awalnya, "Gangnam Blues", telah mengeluarkan tiga set poster promosi menggambarkan perjuangan Kim Raewon dan karakter Lee Minho dalam dunia yang penuh dengan rasuah politik dan organisasi jenayah. 

Filem ini diarahkan oleh pengarah Yoo Ha, di mana filem ini adalah filem pertama buat Lee Minho yang memegang watak utama bersama Kim Raewon. Mereka menggambarkan kehidupan Kim Jongdae dan Yongki, dua orang di daerah Gangnam di tahun 1970-an ketika mereka cuba untuk mengatasi kesusahan sosio-politik ketika itu ketika cuba untuk mencapai impian yang berbahaya semasa pembangunan hartanah. 

Poster pertama, yang menampilkan landskap suram seolah-olah mandom dengan beberapa kren dan dua sahabat dalam pakaian yang bersih. Poster-poster kedua dan ketiga, bagaimanapun, membentangkan dua dalam peranan mereka sendiri, yang menggambarkan individu, kasar berjuang, menunjukkan kemungkinan konflik antara kedua-dua watak-watak dalam plot. 

Filem ini akan ditayangkan di pawagam Korea pada bulan November 2014, jom tonton trailernya kalau korang belum tonton lagi.